reclamebureau ontwerpfabriek hilversum
OHM Zorgservices

Home  /  Over OHM Zorgservices  /  Onze aanpak  /  Onze diensten  /  OHM actueel  /  Nieuws
Strategisch Advies  /  Project- en Programmamanagement  /  Changemanagement & Organisatieontwikkeling  /  Procesoptimalisatie/Lean  /  Nieuwe processen  /  Zorglogistiek

Zorglogistiek

Zorglogistiek, een vakgebied in opkomst. Want voor zorginstellingen is het nu meer dan ooit van belang om mensen en middelen optimaal in te zetten. Niet alleen voor de beste bezettingsgraad en beschikbaarheid, maar ook om zo de beste kwaliteit en service te kunnen bieden en de kosten zo laag mogelijk te houden.


OHM Zorgservices biedt met OHM Zorglogistiek een logistiek concept dat verder gaat dan de bekende 'de juiste medewerker en middelen op het juiste moment op de juiste plaats'. Wij zien zorglogistiek in een breder perspectief met aspecten als zorgstrategie, aanbod van zorg, vraag naar zorg, bezettingsgraad van de faciliteiten, medewerker- en patiëntentevredenheid en als eindresultaat de hiermee verbonden budgetten (beloning medewerkers). Indien gewenst kunnen wij ook de benodigde logistieke processen opzetten en de randvoorwaarden helpen ontwikkelen, zoals de planningtools, de ICT- omgeving en de medewerkers.

De investering in een goede logistiek loont. Hoe beter u in staat bent om uw strategische en tactische doelstellingen te formuleren en deze te vertalen naar een logistiek proces, des te effectiever en kostenefficiënter de gewenste performance kan worden behaald. Uiteindelijk draagt dit bij aan tevreden klanten, tevreden medewerkers en tevreden stakeholders.

 
OHM actueel
OHM Competentie Ontwikkeling
nieuws
AWBZ-sector moet vastgoed zelf terugverdienen vanaf 2018
 
LinkedInFacebooktwitter