reclamebureau ontwerpfabriek hilversum
OHM Zorgservices

Home  /  Over OHM Zorgservices  /  Onze aanpak  /  Onze diensten  /  OHM actueel  /  Nieuws
Partners  /  Onze drijfveer  /  Vacatures  /  Contact

De partners

OHM Zorgservices is een gespecialiseerde netwerkorganisatie. De organisatie wordt geleid door de twee founding partners Loek Hulsbergen en Cor van Bavel. Hun drijfveer is hun brede ervaring in organisatie-ontwikkeling en verandertrajecten in te zetten voor sectoren met een grote maatschappelijke impact. Een goede, betaalbare zorg is in het belang van iedereen.

FOUNDING PARTNERS:Loek Hulsbergen

Cor van Bavel

ASSOCIATED PARTNERS:


Raymond Pieterse

 

 

Loek Hulsbergen (1968) - Founding partner
Na zijn studie Bedrijfseconomie aan de universiteit van Groningen heeft Loek Hulsbergen ervaring opgedaan in meerdere sectoren opgedaan, waaronder bij Hunter Douglas, Ormit en Essent. Tijdens de Ormit-periode heeft Loek naast zijn interimwerk ook een MBA afgerond bij TSM Business School. In 2005 is Loek Hulsbergen gestart als ondernemer en heeft hij meerdere bedrijven opgezet, waaronder een internet portal voor het MKB en een bedrijf in duurzame energie, energiebesparing, energie-inkoop en de implementatie en exploitatie van energieopwek-installaties. Loek is ook medeoprichter van OHM Zorgservices en OHM Management Services en als partner verantwoordelijk voor het bestuur van OHM.
Hobby's: ontwikkelen van nieuwe concepten, wijn en gastronomie, skiën en zeilen en mensen met ook een Bourgondische instelling.

 

Cor van Bavel (1962) - Founding partner
Na zijn studie Bedrijfseconomie aan de universiteit van Rotterdam is Cor gestart bij Ahold. Vervolgens deed hij ervaring op als commercieel manager bij Holland Jonker (glas, porselein en aardewerk artikelen), platenmaatschappij Sony Music, Nuon en Essent. Bij Essent had Cor een zeer actieve rol bij het definiëren en verder uitwikkelen van de geliberaliseerde energiemarkt-processen. In 2010 is Cor zelfstandig ondernemer geworden en in deze rol voert hij programma's uit bij diverse opdrachtgevers, waaronder thuiszorgorganisaties. Daarnaast is Cor partner bij OHM Zorgservices en OHM Management Services en als partner verantwoordelijk voor het bestuur van OHM.
Hobby's: Muziek, wijn en gastronomie, reizen en tuinieren. Genieten van het leven.

 

Raymond Pieterse - Associated partner
Na zijn studie is Raymond zijn loopbaan begonnen in de IT. Zo is hij ondermeer werkzaam geweest bij Matrix, Baan en Getronics. Zijn aandacht ging vooral uit naar het managen van complexe projecten en SAP implementaties. Raymond acteert op het scheidsvlak van Business en IT en is in staat hier een brug functie te vervullen. Als commercieel directeur van Applaza kwam hij meer en meer in aanraking met de gezondheidssector. Inmiddels heeft hij zeer uiteenlopende projecten in de gezondheidssector succesvol vorm gegeven. Raymond is zeer gedreven om deze sector op een hoger niveau te krijgen, zodat deze sector in staat is om de sterk veranderende marktomstandigheden het hoofd te bieden. Hij vindt mogelijkheden daar waar anderen stoppen.
Hobby's: zeer actief in de hockey wereld.

 

 
OHM actueel
OHM Competentie Ontwikkeling
nieuws
AWBZ-sector moet vastgoed zelf terugverdienen vanaf 2018
 
LinkedInFacebooktwitter