reclamebureau ontwerpfabriek hilversum
OHM Zorgservices

Home  /  Over OHM Zorgservices  /  Onze aanpak  /  Onze diensten  /  OHM actueel  /  Nieuws
Partners  /  Onze drijfveer  /  Vacatures  /  Contact

OHM Zorgservices is een snelgroeiend en innovatief advies- en programmabureau dat hart heeft voor de zorg. Samen met u werken we aan een kwalitatief betere, maar tóch betaalbare dienstverlening.

De adviseurs en programmamanagers van OHM Zorgservices kennen de sector van binnenuit. Ze kennen de impact van de actuele ontwikkelingen die vereisen dat doelen, structuren, werkwijzen, ethische codes en financiële stromen op de schop gaan om opnieuw te worden opgebouwd. Ze weten de weg in het labyrint van tegengestelde krachten en delen graag hun kennis en expertise met u en uw organisatie.

Meetbare resultaten met oog voor de medewerkers is de kenmerkende aanpak van OHM Zorgservices. De adviseurs opereren niet vanuit een ivoren toren, maar staan midden in de organisatie en werken actief samen met (hoger) management en medewerkers. Omdat we gebruik maken van de kennis, kunde en inzet van de bestaande organisatie zijn veranderingen aan het einde van een traject tevens geborgd.

OHM Zorgservices is een gespecialiseerde netwerkorganisatie. De organisatie wordt geleid door de twee founding partners Cor van Bavel en Loek Hulsbergen. Hun drijfveer is hun brede ervaring in organisatie-ontwikkeling en verandertrajecten in te zetten voor sectoren met een grote maatschappelijke impact. Een goede, betaalbare zorg is in het belang van iedereen.

OHM Zorgservices is een 100% dochter van OHM Management Services. OHM Management Services is onder meer actief in de volgende sectoren: Energie & utilities, Financiële dienstverlening en Vervoer & Infrastructuur. Een spraakmakend nieuw initiatief van OHM Management Services is het Nederlands Hypotheek Collectief.

 

 
OHM actueel
OHM Competentie Ontwikkeling
nieuws
AWBZ-sector moet vastgoed zelf terugverdienen vanaf 2018
 
LinkedInFacebooktwitter