reclamebureau ontwerpfabriek hilversum
OHM Zorgservices

Home  /  Over OHM Zorgservices  /  Onze aanpak  /  Onze diensten  /  OHM actueel  /  Nieuws
Partners  /  Onze drijfveer  /  Vacatures  /  Contact

Onze drijfveer

Als specialisten in verandering volgen we de ontwikkelingen in de zorgsector op de voet. We zien dat de oude paradigma's en oude structuren niet meer werken. Er wordt meer verlangd met minder resources. De kaasschaafmethode waarbij bezuinigingen ten koste gaan van alweer een flinter te besteden uren en middelen, heeft zijn werkzaamheid verloren: er kan niet NOG meer, met NOG minder. Medewerkers raken gedemotiveerd en dreigen de komende jaren de zorg massaal te verlaten.

De ontwikkelingen in de zorgsector zijn een zaak van ons allemaal. Wij zijn niet alleen organisatieadviseurs en verandermanagers, maar ook gewoon burger met een potentiële (en helaas soms reële) zorgbehoefte. Net als iedereen zijn ook wij gebaat bij een goede medische zorg, waar medewerkers met plezier en aandacht hun werk kunnen doen.

Maar waar de meeste Nederlanders machteloos moeten toezien hoe de zorginstellingen het onmogelijke mogelijk proberen te maken, kunnen wij iets betekenen. Onze kennis en expertise van innovatieve oplossingen in andere sectoren kunnen we inzetten om samen met zorgorganisaties nieuwe paradigma's te creëren. Om samen nieuwe uitgangspunten, structuren en werkmethodes te ontwerpen die zorgen dat binnen de budgetten op een nieuwe en plezierige manier zorg van kwaliteit kan worden geleverd.

Want waarom zou de aanpak die buiten de zorg succesvol is ook niet binnen de zorg werken? Daar waar de kennis en ervaring uit de zorginstellingen samenkomt met de frisse input van buiten kunnen grensverleggende innovaties ontstaan.

We gaan de uitdaging aan. Aan zorginstellingen die behoefte hebben aan een frisse aanpak door adviseurs en managers met hart voor de zaak bieden we onze samenwerking aan. Want net als u willen wij een goede en betaalbare zorg met medewerkers die tijd en energie genoeg hebben om te doen waarvoor zij ooit voor het vak kozen: iedereen de zorg bieden die hij of zij nodig heeft.

 

 
OHM actueel
OHM Competentie Ontwikkeling
nieuws
AWBZ-sector moet vastgoed zelf terugverdienen vanaf 2018
 
LinkedInFacebooktwitter