reclamebureau ontwerpfabriek hilversum
OHM Zorgservices

Home  /  Over OHM Zorgservices  /  Onze aanpak  /  Onze diensten  /  OHM actueel  /  Nieuws

Bezuinigingen, vergrijzing, nieuwe wetgeving ... Zorginstellingen moeten aan tal van nieuwe eisen voldoen, maar uiteindelijk zijn het uw medewerkers die volgens nieuwe normen en op nieuwe manieren moeten functioneren. De consultants van OHM Zorgservices werken bij verandertrajecten daarom nauw samen met de organisatie en maken daarbij gebruik van het eigen potentieel voor een blijvend resultaat.

Vooral in de zorg is deze aanpak zeer succesvol gebleken. Uw medewerkers zijn in deze tijd het kind van de rekening: de werkdruk is hoog en door bezuinigingen moet het werk door een steeds kleiner team worden gedaan. Uit recent onderzoek van het Trimbos Instituut blijkt dat maar liefst vijftig procent aangeeft de komende jaren de zorg te willen verlaten. Door uw medewerkers actief te betrekken in verandertrajecten draagt u bij aan een tevreden medewerker en werkt u aan goed werkgeverschap dat ook zijn effect op de arbeidsmarkt niet zal missen.

OHM Zorgservices heeft een kenmerkende aanpak:

  • elk traject heeft een duidelijk begin en een duidelijk einde: samen met u formuleren we de opdracht en einddatum;
  • communicatie en samenwerking: zelden ontmoeten wij weerstand in een organisatie. In tegendeel: bij zorgvuldige communicatie en respectvolle samenwerking zetten mensen zich 100 procent in;
  • creatieve, maar realistische oplossingen: omdat we met één been binnen en één been buiten de organisatie staan, hebben we precies voldoende afstand om met creatieve, onconventionele of zelfs buitengewoon gedurfde oplossingen te komen;
  • planmatige aanpak: vanzelfsprekend werken we planmatig, zodat de status van een project te allen tijde zichtbaar is;
  • blijvend resultaat: omdat wij zorgen dat uw organisatie veranderingen omarmt en in de dagelijkse routine integreert, staan wij voor een blijvend én meetbaar resultaat.
 
OHM actueel
OHM Competentie Ontwikkeling
nieuws
AWBZ-sector moet vastgoed zelf terugverdienen vanaf 2018
 
LinkedInFacebooktwitter